Uitzicht op het water

Voorhuis - Verhuur   Ulepanne

Bel +31(0)514 602982 voor informatie of reserveren

Voorhuis Online Boeken

7 slaapkamers | 15 bedden | verblijfsruimte tot 30 personen

Verhuur Voorhuis

Begane grond


Verhuur Voorhuis

Verdieping

Voorhuis
november tm maart1.735,001.115,00 960,00
april en oktober2.030,001.315,001.125,00
mei, jun en sep2.195,001.410,001.250,00
juli en augustus2.785,001.900,001.590,00

Extra slaapplaatsen
Camping klein tentje € 7,00 p.p.p.n.
Peppels 2/3 p kamer € 66,00 per nacht
Peppels 4/5 p kamer € 100,00 per nacht

Beddengoed € 13,50 per set

Toeristenbelasting € 1,20 p.p.p.n.

BotenWe reserveren het Voorhuis bij voorkeur voor groepen die ook gebruik maken van onze boten. Wanneer u tijdens het seizoen (begin mei tot eind september)geen gebruik maakt van onze boten, is er van te voren overleg nodig.

Jaarwisseling en kerstvakantie in deze periode is de accommodatie 20% duurder.

Eindschoonmaak en kosten van energie en water zijn inbegrepen.

Prijzen zijn inclusief BTW - prijswijzigingen voorbehouden

Uitzicht op de Luts

De grote ramen staan op het zuidoosten. Veel licht in huis dus. Het uitzicht op de boten in de Luts brengt je meteen in de stemming. De accommodatie beschikt over verschillende zithoekjes, een bar, eethoek en open keuken. De verblijfsruimte van deze accommodatie is geschikt voor groepen tot 29 personen. Er zijn 15 slaapplaatsen. Deze kunnen worden aangevuld door een tentje op de camping te plaatsen of een kamer in de Peppels te reserveren.

Indeling begane grond

Hal met garderobe en de trap naar de verdieping met slaapkamers. Eethoek met stamtafel, bar met koelkast. Ruime zithoek in de woonkamer. Extra Zithoek in de voormalige melkkelder. Slaapvertrek voor twee personen met douche. Hal met toilet. De keuken is compleet met koelkast, magnetron, RVS aanrecht, werktafel en zespits gasfornuis met oven. Er zijn een RVS pannenset, borden, bestek en schalen voor groepen tot 29 personen.

Indeling verdieping

Overloop waaraan vijf tweepersoons en een driepersoons slaapkamer. De kamers hebben een wastafel en kastruimte. Er zijn twee sanitaire units met elk een toilet, douche en wastafel.

HUURVOORWAARDEN

  €
 • Wij stellen ons niet aansprakelijk voor welke schade dan ook, geleden door huurders, of voor de gevolgen van ongevallen. De huurders zijn zelf verantwoordelijk voor verzekering van ziektekosten, ongevallen en WA.
 • Schade of vermissing aan gebouw, boten en inventaris is - mits geen gevolg van normale slijtage - voor rekening van de huurders. Voor de boten gelden de HISWA huurvoorwaarden
 • €
 • Alle boten zijn All Risk verzekerd. Het eigen risico staat vermeld bij de boten. Wanneer je met een Ûlepanne instructeur vaart vervalt het eigen risico.
 • €
 • De helft van de huur en/of verzorgingsprijs moet bij reservering worden overgemaakt.
 • €
 • Barkosten en de touristenbelasting worden voor vertrek verrekend. Wij ontvangen dan tevens graag de tweede helft van de verblijfskosten.
 • Gebruikers houden gebouw en boten schoon en op orde. Voor vertrek zijn huis en boten schoongemaakt.

AANKOMST EN VERTREK

Weekend: Vrijdagavond vanaf 19.00 u tot en met zondagmiddag tot 17.00 u.

Midweek: Maandagochtend vanaf 9.00 u. tot en met vrijdagmiddag tot 15.00 u.

Eerder komen of later vertrekken uitsluitend na overleg.

BRANDMELDINSTALLATIE

Het Voorhuis is voorzien van een branddetectiesysteem met automatische doormelding naar de brandweer. Binnen roken is niet toegestaan en de kosten van het activeren van het brandmeldsysteem berekenen wij door naar de huurder.

AANWEZIG / NIET AANWEZIG

Er is een versterker en een cd-speler. Desgewenst is een beamer beschikbaar.

Het is niet toegestaan eigen geluidsapparatuur mee te brengen. Alle accommodaties beschikken over een aansluiting voor internet.

Denk eraan theedoeken, slaapzak of dekens en lakens en kussensloop mee te brengen. Lakens en dekens zijn eventueel te huur.

ANNULEREN

Bij annulering geldt de volgende schadeloosstelling: zes maanden voor de aanvang van de gereserveerde periode 25% van de totaal overeengekomen prijs. Respectievelijk vier maanden 50%, twee maanden 75% en een maand 90%. Wanneer accommodatie en boten alsnog worden verhuurd ontvang je het schadebedrag, onder aftrek van 5% administratie kosten, retour. Wij adviseren een annuleringsverzekering af te sluiten.