Zeilschool & kampstaf

Actieve vakantie

Als lid van de 'kampstaf' help je de zeilinstructeurs bij de opvang van de kinderen bij het starten van het zeilprogramma, met het organiseren van spelactiviteiten en als de kinderen terugkomen van het zeilen. Wij zoeken jongeren van 16-22 die het leuk vinden om met kinderen te werken en die helpen met de uitvoering van huishoudelijke taken.



Huishouding ontbijt, afwas, schoonmaak

Tafels dekken, thee zetten en tijdens het ontbijt in de gaten houden of er van alles nog wel genoeg op tafel staat. Als iedereen op het water zit helpt de kampstaf mee met het doen van de afwas en het schoonmaken van de accommodatie. Tijdens het diner ziet de walstaf erop toe dat er van alles voldoende is. Na het diner helpt een deel van de kampstaf mee met de afwas en een ander deel houdt een oogje in het zeil bij de kinderen of organiseert een spel.

Opvang deelnemers

De instructeurs staan klaar bij de boten en van de kampstaf verwachten we dat ze klaarstaan om kinderen te helpen die even niet weten wat ze nodig hebben en waar ze moeten zijn. Aan het einde van de zeildag is er ook weer hulp nodig bij de opvang van de kinderen in huis. De instructeurs zorgen ervoor dat de boten goed worden achtergelaten. Van de kampstaf verwachten we dat ze er zijn voor kinderen die dat nodig hebben.

Sport en spel

Tijdens de middagpauze helpt de kampstaf met de lunch en organiseren ze een kort spel van ongeveer een half uur. Na het diner of na de theorie organiseert de kampstaf een avondspel van ongeveer een uur. Daarnaast sluiten we de week af op vrijdagavond met een groot eindspel. We werken iedere week met een thema dat de kampstaf samen met de instructeurs bedenkt. Dit thema wordt ook verwerkt in het spel op vrijdagavond.

Kost en inwoning

Je eet mee met de deelnemers en de instructeurs (en helpt tijdens de maaltijd met uitserveren en organiseren). Je slaapt op een kamer, samen met de instructeurs.

Vergoeding

Je ontvangt een vergoeding voor de gemaakte reiskosten en kunt verder gratis gebruik maken van kano's en fietsen. Wanneer je voldoende zeilervaring hebt, mag je gebruik maken van een zeilboot. Incidenteel is het ook mogelijk dat je meegaat met een instructeur

Actieve vakantie

Je beleeft een leuke week, ontmoet actieve leeftijdsgenoten en leert samen te werken en te organiseren. Je werkt met kinderen, leert hoe je een grote huishouding moet organiseren en hebt voldoende vrije tijd om het water op te gaan of de omgeving te verkennen. Deze activiteiten staan ook nog eens goed op je CV.

Weekend in juni

Omdat het alles bij elkaar best wel een ingewikkelde organisatie is en wij verantwoordelijk zijn voor (jonge) kinderen, kunnen we je uitsluitend indelen wanneer je meedoet met ons opleidingsweekend.

Dit is een leuk weekend waar nieuwe instructeurs trainen om zeilles te geven en de bestaande instructeursgroep overdag traint en nieuwe dingen leert over hoe kinderen leren.

Feest

Tijdens dit weekend leer je al veel mensen kennen die er ook in de zomer bij zullen zijn.

Minimaal twee weken

Het is belangrijk dat de staf goed ingewerkt is, daarom vragen we van de mensen die intekenen als kampstaf dat ze minimaal twee weken beschikbaar zijn (hoeft niet achter elkaar).





ANTWOORDFORMULIER

Contactpersoon


Ik geef mij op voor