Polyvalk - Online boeken   Ulepanne

Bel +31(0)514 602982 voor informatie of reserveren

Polyvalk

boten

Meer weten?

Afmetingen Valk
Lengte 6.65 m
Breedte 2.00 m
Diepgang 0.85 m
Gewicht 550 kg
Ballast 150 kg

Zeiloppervlak
Grootzeil 12 m2
Fok 5,5 m2

Hoogte
Gestreken mast 1.00 m
Staande mast 6.50 m
Met gaffel 8.00 m
Inventaris
Grootzeil Meerpen
Rolfok Mik
Zeilkleed Anker
Vaarboom Ankerbol
Zwemvesten Toeter
2x Stootwil Ankerlijn
3x Landvast Dweil
Jaaglijn Peddel
Hoosvat Motor

De prijzen komen in beeld bij de boekingsprocedure.

VEILIGHEID

Op iedere boot moet minimaal één zeer ervaren zeiler mee! Het hangt van je zeilervaring af onder welke omstandigheden het verantwoord is uit te varen. Bij gebleken gebrek aan ervaring heeft de verhuurder het recht de boot aan de kant te houden zonder teruggave van de huursom. Dit om schade aan de boot, of persoonlijk letsel te kunnen voorkomen.

Bij windkracht 7 of meer is het niemand toegestaan uit te varen. Door een boot te reserveren neemt de huurder het risico op slecht weer. Harde wind of regen zal geen aanleiding zijn tot het ongedaan maken van de huur, reductie of restitutie van de huursom.

HISWA VOORWAARDEN

Wanneer je bij ons een zeilboot reserveert, ga je akkoord met de 'Hiswa Algemene Voorwaarden Huur en Verhuur Pleziervaartuigen'. Op verzoek sturen wij je deze toe. De boten worden uitgegeven na ondertekening van een bootcontrole- en inventarislijst. Zwemvesten zijn inclusief.

EIGEN RISICO

De boten zijn verzekerd bij Unigarant nv te Hoogeveen. Polisnr.: 2481333. De verhuurder is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel of schade aan goederen, tenzij veroorzaakt door tekortkomingen die de verhuurder zijn aan te rekenen. De huurder dient de boten zorgvuldig te gebruiken en regelmatig te controleren. Niet gemelde schade of vermissingen worden bij de huurder in rekening gebracht. Voor het laten verrichten van reparaties is toestemming van de verhuurder nodig.

ANNULEREN

Door een boot te reserveren, neem je als huurder het risico op slecht weer. De boot kan niet vanwege de weersomstandigheden geannuleerd worden. Ook niet wanneer het uit veiligheidsoverwegingen er domweg niet gevaren kan worden. Bijvoorbeeld bij onweer of bij windkracht 7 of meer. Mocht je onverhoopt annuleren, dan kun je gebruik maken van onze omboekregeling. Je ontvangt dan een bon met het in rekening gebrachte bedrag en kunt daarmee een nieuwe reservering doen. De beperking is dat je de boot dan alleen als 'last minut' kunt boeken. De dag voordat je wilt varen.

IDEALE TOERBOOT

De polyvalk is een ideaal schip voor het maken van tochten door Friesland. De grote kuip biedt plaats aan vijf volwassenen. Er is veel bergruimte in voor- en achteronder. Met een kuiptent over de giek kunnen er vier personen in overnachten.

NIEUWSTE VERSIE

Onze Valken hebben een dubbele bodem, een zelflozende kuip en een gemakkelijk te strijken aluminium mast. Het grootzeil is voorzien van drie reefmogelijkheden. Alle boten zijn voorzien van een snelreefsysteem en een rolfok. Zwemvesten (op maat uitzoeken) horen tot de standaardinventaris.

WATERSPORTCAMPING

Een deel van het terrein van de Ûlepanne is ingericht als minicamping voor zeilschooldeelnemers en voor huurders van onze boten. Reserveer een plaats wanneer je hiervan gebruik wilt maken.

ZEILSCHOOL VOOR VOLWASSENEN / PENSION

De Ûlepanne staat bekend als zeilschool voor volwassenen. Wij organiseren van begin april tot eind oktober voor deze doelgroep volledig verzorgde zeilarrangementen. Ook als huurder van onze zeilboten kun je inschrijven op de pensionmogelijkheden die wij bieden. Vraag naar de mogelijkheden.

INCLUSIEF INSTRUCTIE

Genoemde prijzen zijn inclusief instructies vanuit onze accommodatie. Dagelijks geven wij 's ochtends voor vertrek en 's avonds vanaf 20.00 u. zeilinstructie. Zowel theorie als praktijk.

Andere boten