In een echte Friese Boerderij

Boerderij - Verhuur   Ulepanne

Bel +31(0)514 602982 voor informatie of reserveren

Boerderij Online Boeken

11 slaapkamers | 57 bedden | verblijfsruimte tot 80 personen

Verhuur Voorhuis

Begane grond


Verhuur Voorhuis

Verdieping

Boerderij
november tm maart3.025,001.965,001.650,00
april en oktober3.550,002.315,002.035,00
mei, jun en sep4.030,002.795,002.210,00
juli en augustus5.105,003.330,002.795,00

Extra slaapplaatsen
Camping klein tentje € 7,00 p.p.p.n.
Peppels 2/3 p kamer € 66,00 per nacht
Peppels 4/5 p kamer € 100,00 per nacht

Beddengoed € 13,50 per set

Toeristenbelasting € 1,20 p.p.p.n.

BotenWe reserveren de Boerderij bij voorkeur voor groepen die ook gebruik maken van onze boten. Wanneer u tijdens het seizoen (begin mei tot eind september)geen gebruik maakt van onze boten, is er van te voren overleg nodig.

Jaarwisseling en kerstvakantie in deze periode is de accommodatie 20% duurder.

Eindschoonmaak en kosten van energie en water zijn inbegrepen.

Prijzen zijn inclusief BTW - prijswijzigingen voorbehouden

AUTHENTIEKE STELP

Deze Friese stelpboerderij uit 1885, is verbouwd tot verblijfsaccommodatie met behoud van het specifieke karakter van de ruimte. De verblijfsruimte is groot, maar door een slimme indeling ook intiem. Grote en kleine groepen voelen zich hier thuis.

Indeling begane grond

Entree met toiletten, garderobe en berging voor zeilpakken en zwemvesten. Verblijfsruimte met zithoek, waarin een zitkuil met rondom houten banken. Een bar en eethoek. Achter de bar zijn vier slaapkamers en een douche en toilet. De open keuken heeft een zespits fornuis met oven. Er is een spoelmachine en complete keukeninventaris. In een afzonderlijk voorraadmagazijn staat een grote koelkast. Achter de Boerderij is een terras en een speelveld.

Indeling verdieping

Balustrade waaraan twee tweepersoons slaapkamers, een douche, twee toiletten, twee zespersoons en een vijfpersoons kamer en twee douches. Aan een gang een vier- en een tweepersoonskamer en een douche en toilet. Verder een vierpersoons kamer met douche en toilet. Op de tweede verdieping, tot slot, een vierpersoons kamer met douche en toilet.

HUURVOORWAARDEN

  €
 • Wij stellen ons niet aansprakelijk voor welke schade dan ook, geleden door huurders, of voor de gevolgen van ongevallen. De huurders zijn zelf verantwoordelijk voor verzekering van ziektekosten, ongevallen en WA.
 • Schade of vermissing aan gebouw, boten en inventaris is - mits geen gevolg van normale slijtage - voor rekening van de huurders. Voor de boten gelden de HISWA huurvoorwaarden
 • €
 • Alle boten zijn All Risk verzekerd. Het eigen risico staat vermeld bij de boten. Wanneer je met een Ûlepanne instructeur vaart vervalt het eigen risico.
 • €
 • De helft van de huur en/of verzorgingsprijs moet bij reservering worden overgemaakt.
 • €
 • Barkosten en de touristenbelasting worden voor vertrek verrekend. Wij ontvangen dan tevens graag de tweede helft van de verblijfskosten.
 • Gebruikers houden gebouw en boten schoon en op orde. Voor vertrek zijn huis en boten schoongemaakt.

AANKOMST EN VERTREK

Weekend: Vrijdagavond vanaf 19.00 u tot en met zondagmiddag tot 17.00 u.

Midweek: Maandagochtend vanaf 9.00 u. tot en met vrijdagmiddag tot 15.00 u.

Eerder komen of later vertrekken uitsluitend na overleg.

BAR

Wij bevoorraden de bar. Wij houden graag rekening met je wensen ten aanzien van barartikelen. Het is niet toegestaan zelf (fris)drank mee te brengen!

BRANDMELDINSTALLATIE

De Boerderij is voorzien van een branddetectiesysteem met automatische doormelding naar de brandweer. Binnen roken is niet toegestaan en de kosten van het activeren van het brandmeldsysteem berekenen wij door naar de huurder.

AANWEZIG / NIET AANWEZIG

Er is een versterker en een cd-speler. Desgewenst is een beamer beschikbaar.

Het is niet toegestaan eigen geluidsapparatuur mee te brengen. Alle accommodaties beschikken over een aansluiting voor internet.

Denk eraan theedoeken, slaapzak of dekens en lakens en kussensloop mee te brengen. Lakens en dekens zijn eventueel te huu.

ANNULEREN

Bij annulering geldt de volgende schadeloosstelling: zes maanden voor de aanvang van de gereserveerde periode 25% van de totaal overeengekomen prijs. Respectievelijk vier maanden 50%, twee maanden 75% en een maand 90%. Wanneer accommodatie en boten alsnog worden verhuurd ontvang je het schadebedrag, onder aftrek van 5% administratie kosten, retour. Wij adviseren een annuleringsverzekering af te sluiten.