Keus 22 - Online boeken   Ulepanne

Bel +31(0)514 602982 voor informatie of reserveren

Keus22

boten

Meer weten?

Afmetingen Keus 22
Lengte 6.50 m
Breedte 2.20 m
Diepgang 0.90 m
Gewicht 680 kg
Ballast 250 kg

Zeiloppervlak
Grootzeil 18 m2
Fok 8 m2

Hoogte
Gestreken mast 1.20 m
Staande mast 8.90 m
Inventaris
Grootzeil Meerpen
Rolfok Mik
Zeilkleed Anker
Vaarboom Ankerbol
Zwemvesten Toeter
2x Stootwil Ankerlijn
3x Landvast Dweil
Jaaglijn Peddel
Hoosvat Motor

Klik de gewenste aankomst en vertrekdatum aan in het planningsoverzicht en de prijs komt in beeld.

VEILIGHEID

Op iedere boot moet minimaal één zeer ervaren zeiler mee! Het hangt van je zeilervaring af onder welke omstandigheden het verantwoord is uit te varen. Bij gebleken gebrek aan ervaring heeft de verhuurder het recht de boot aan de kant te houden zonder teruggave van de huursom. Dit om schade aan de boot, of persoonlijk letsel te kunnen voorkomen.

Bij windkracht 7 of meer is het niemand toegestaan uit te varen. Door een boot te reserveren neemt de huurder het risico op slecht weer. Harde wind of regen zal geen aanleiding zijn tot het ongedaan maken van de huur, reductie of restitutie van de huursom.

HISWA VOORWAARDEN

Wanneer je bij ons een zeilboot reserveert, ga je akkoord met de 'Hiswa Algemene Voorwaarden Huur en Verhuur Pleziervaartuigen'. Op verzoek sturen wij je deze toe. De boten worden uitgegeven na ondertekening van een bootcontrole- en inventarislijst. Zwemvesten zijn inclusief.

EIGEN RISICO

De boten zijn verzekerd bij Unigarant nv te Hoogeveen. Polisnr.: 2481333. De verhuurder is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel of schade aan goederen, tenzij veroorzaakt door tekortkomingen die de verhuurder zijn aan te rekenen. De huurder dient de boten zorgvuldig te gebruiken en regelmatig te controleren. Niet gemelde schade of vermissingen worden bij de huurder in rekening gebracht. Voor het laten verrichten van reparaties is toestemming van de verhuurder nodig.

GROOT VAARGEBIED

Uitdagende en veilige boot voor de Friese meren. Gemakkelijk te zeilen in smal, ondiep en druk binnenwater. Zeewaardig genoeg voor ruim water. Een snelle boot met vergevingsgezinde zeileigenschappen. Gemaakt voor beginners maar spannend genoeg voor de cracks.

SPORTIEF

De Keus 22 heeft veel zeil. Dat levert meer sensatie. Door de grote eindstabiliteit (zelfrichtend tot 90 graden helling) is het zeiloppervlak goed te voeren. Maar foutjes worden harder afgestraft dan in bijvoorbeeld de Polyvalk. De gennaker is een aantrekkelijke extra.
A day

Maandag 16 mei 2016

Een dagje op het Slotermeer. Luts uit, onder tuig, gennaker erbij, beetje planeren, nog een beetje planeren en daarna met weinig wind aanleggen aan de oever in de Slotervaart.