Fox 22 - Online boeken   Ulepanne

Bel +31(0)514 602982 voor informatie of reserveren

Fox 22

boten

Meer weten?

Afmetingen Fox
Lengte over alles 6.50 m
breedte 2.50 m
diepgang 0.90 m
waterverplaatsing 950 kg
ballast 350 kg
hoogte mast 10.35 m

Zeiloppervlak
Grootzeil 14.5 m2
Fok 9 m2
Inventaris
grootzeil meerpen
rolfok anker
zeilkleed toeter
vaarboom jaaglijn
4x stootwil dweil
3x landvast banken
ankerlijn/td> accu
hoosvat ankerbol
motor kegel
zwemvesten kookkist
spiritusbrander watertank
De mast mag niet gestreken worden

De prijzen komen in beeld bij de boekingsprocedure.

VEILIGHEID

Op iedere boot moet minimaal één zeer ervaren zeiler mee! Het hangt van je zeilervaring af onder welke omstandigheden het verantwoord is uit te varen. Bij gebleken gebrek aan ervaring heeft de verhuurder het recht de boot aan de kant te houden zonder teruggave van de huursom. Dit om schade aan de boot, of persoonlijk letsel te kunnen voorkomen.

Bij windkracht 7 of meer is het niemand toegestaan uit te varen. Door een boot te reserveren neemt de huurder het risico op slecht weer. Harde wind of regen zal geen aanleiding zijn tot het ongedaan maken van de huur, reductie of restitutie van de huursom.

HISWA VOORWAARDEN

Wanneer je bij ons een zeilboot reserveert, ga je akkoord met de 'Hiswa Algemene Voorwaarden Huur en Verhuur Pleziervaartuigen'. Op verzoek sturen wij je deze toe. De boten worden uitgegeven na ondertekening van een bootcontrole- en inventarislijst. Zwemvesten zijn inclusief.

EIGEN RISICO

De boten zijn verzekerd bij Unigarant nv te Hoogeveen. Polisnr.: 2481333. De verhuurder is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel of schade aan goederen, tenzij veroorzaakt door tekortkomingen die de verhuurder zijn aan te rekenen. De huurder dient de boten zorgvuldig te gebruiken en regelmatig te controleren. Niet gemelde schade of vermissingen worden bij de huurder in rekening gebracht. Voor het laten verrichten van reparaties is toestemming van de verhuurder nodig.

Kajuitzeiljacht

De Fox is een bekende verschijning in Friesland. Geen wonder. Het is een snel 22 voets kajuitzeiljacht. Ondanks z'n diepgang van slechts 90 cm. zeilt de Fox hoog aan de wind en is uitstekend wendbaar. Waar je in Friesland met de Valk zeilt kan dat ook met de Fox!

Veilig

Doordat de kajuit over de hele breedte van het schip doorloopt is er boven- en onderdeks veel ruimte. Veiligheid aan dek is gewaarborgd door de rondom aangebrachte zeereling. Benedendeks overtuigt de eenvoudige indeling.

Open spiegel

De Fox is een opvallende verschijning op het water. De steile boeg, het vlakke dek en de open spiegel met aangehangen roer geven het schip een eigenzinnig silhouet.

Rolfok en motor in bun

Wij monteerden een Furlox rolreefsysteem voor de fok, Lewmar dekbeslag, een 5 PK Yamaha buitenboordmotor in een bun, navigatieverlichting en een spiritus kooktoestel. De boten beschikken over een ruime standaardinventaris.Andere boten