Groots uitzicht over de weilanden

Kubus - Verhuur   Ulepanne

Bel +31(0)514 602982 voor informatie of reserveren

Kubus Online Boeken

6 slaapkamers | 33 bedden | verblijfsruimte tot 50 personen

Verhuur Voorhuis

Begane grond


Kubus
november tm maart2.045,001.325,001.120,00
april en oktober2.405,001.555,001.315,00
mei, jun en sep2.730,001.765,001.495,00
juli en augustus3.450,002.220,001.895,00

Extra slaapplaatsen
Camping klein tentje € 7,00 p.p.p.n.
Peppels 2/3 p kamer € 66,00 per nacht
Peppels 4/5 p kamer € 100,00 per nacht

Beddengoed € 13,50 per set

Toeristenbelasting € 1,20 p.p.p.n.

BotenWe reserveren de Kubus bij voorkeur voor groepen die ook gebruik maken van onze boten. Wanneer u tijdens het seizoen (begin mei tot eind september)geen gebruik maakt van onze boten, is er van te voren overleg nodig.

Jaarwisseling en kerstvakantie in deze periode is de accommodatie 20% duurder.

Eindschoonmaak en kosten van energie en water zijn inbegrepen.

Prijzen zijn inclusief BTW - prijswijzigingen voorbehouden

UITZICHT OVER DE WEILANDEN

Aan de rand van ons terrein, met uitzicht over de weilanden, bouwden wij de 'Kubus'. Een accommodatie gebouwd volgens een strak stramien. Nieuw sanitair, een terras en binnen lekker veel daglicht.

Indeling begane grond

Entree met garderobe en berging voor zeilpakken en zwemvesten. Verblijfsruimte met zithoek, eetgedeelte en bar. De keuken is volledig ingericht, met zespits fornuis met oven. Er is een spoelmachine, een grote voorraadstelling, een ruime koelkast en complete keukeninventaris. De keuken is naar eigen voorkeur open of gesloten. Achter de Kubus is een terras en een speelveld.

SLAAPKAMERS EN SANITAIR

De accommodatie heeft twee sanitaire units met elk twee douches, twee toiletten en drie wastafels. Er zijn drie zespersoons en drie vijfpersoons slaapkamers met stapelbedden. De kamers komen uit op een hal met bergmogelijkheden voor zeilpakken. Iedere kamer heeft een ruime kast.

HUURVOORWAARDEN

  • Wij stellen ons niet aansprakelijk voor welke schade dan ook, geleden door huurders, of voor de gevolgen van ongevallen. De huurders zijn zelf verantwoordelijk voor verzekering van ziektekosten, ongevallen en WA.
  • Schade of vermissing aan gebouw, boten en inventaris is - mits geen gevolg van normale slijtage - voor rekening van de huurders. Voor de boten gelden de HISWA huurvoorwaarden
  • Alle boten zijn All Risk verzekerd. Het eigen risico staat vermeld bij de boten. Wanneer je met een Ûlepanne instructeur vaart vervalt het eigen risico.
  • De helft van de huur en/of verzorgingsprijs moet bij reservering worden overgemaakt.
  • Barkosten en de touristenbelasting worden voor vertrek verrekend. Wij ontvangen dan tevens graag de tweede helft van de verblijfskosten.
  • Gebruikers houden gebouw en boten schoon en op orde. Voor vertrek zijn huis en boten schoongemaakt.

AANKOMST EN VERTREK

Weekend: Vrijdagavond vanaf 19.00 u tot en met zondagmiddag tot 17.00 u.

Midweek: Maandagochtend vanaf 9.00 u. tot en met vrijdagmiddag tot 15.00 u.

Eerder komen of later vertrekken uitsluitend na overleg.

BAR

Wij bevoorraden de bar. Wij houden graag rekening met je wensen ten aanzien van barartikelen. Het is niet toegestaan zelf (fris)drank mee te brengen!

BRANDMELDINSTALLATIE

De Kubus is voorzien van een branddetectiesysteem met automatische doormelding naar de brandweer. Binnen roken is niet toegestaan en de kosten van het activeren van het brandmeldsysteem berekenen wij door naar de huurder.

AANWEZIG / NIET AANWEZIG

Er is een versterker en een cd-speler. Desgewenst is een beamer beschikbaar.

Het is niet toegestaan eigen geluidsapparatuur mee te brengen. Alle accommodaties beschikken over een aansluiting voor internet.

Denk eraan theedoeken, slaapzak of dekens en lakens en kussensloop mee te brengen. Lakens en dekens zijn eventueel te huur.

ANNULEREN

Bij annulering geldt de volgende schadeloosstelling: zes maanden voor de aanvang van de gereserveerde periode 25% van de totaal overeengekomen prijs. Respectievelijk vier maanden 50%, twee maanden 75% en een maand 90%. Wanneer accommodatie en boten alsnog worden verhuurd ontvang je het schadebedrag, onder aftrek van 5% administratie kosten, retour. Wij adviseren een annuleringsverzekering af te sluiten.