Laser Pico - Offline boeken   Ulepanne

Bel +31(0)514 602982 voor informatie of reserveren

De Laser Pico is beperkt beschikbaar, uitsluitend voor kinderen en uitsluitend bij voldoende zeilervaring. CWO I is onvoldoende!

Laser Pico

boten

Meer weten?

boten

Eenvoudig en snel. Gemakkelijk op en af tuigen.

Afmetingen Laser Pico
Lengte 3.50 m
Breedte 1.43 m
Diepgang 0.90 m
Gewicht 60 kg

Zeiloppervlak
Grootzeil 7 m2

Reserveren
De Laser Pico verhuren we onder begeleiding van volwassenen. Een motorbootje is als extra te huur. Ook de huur van een wetsuit is nodig. Bel  +31(0)514 602982 
boten

Dit is de beste boot om in te leren zeilen. De Optimist is echt bedacht voor jongens en meisjes tussen de 8 en 12 jaar. Je kunt overal goed bij en je kunt de boot gemakkelijk in je eentje bedienen.

Afmetingen Optimist
Lengte 2.34 m
Breedte 1.13 m
Diepgang 0.78 m
Gewicht 45 kg

Zeiloppervlak
Grootzeil 3.5 m2

De Optimist is uitsluitend telefonisch te reserveren. Bel  +31(0)514 602982 

Periode
dag5575
weekend55105
midweek105195
week150250

VEILIGHEID

Op iedere boot moet minimaal één zeer ervaren zeiler mee! Het hangt van je zeilervaring af onder welke omstandigheden het verantwoord is uit te varen. Bij gebleken gebrek aan ervaring heeft de verhuurder het recht de boot aan de kant te houden zonder teruggave van de huursom. Dit om schade aan de boot, of persoonlijk letsel te kunnen voorkomen.

Bij windkracht 7 of meer is het niemand toegestaan uit te varen. Door een boot te reserveren neemt de huurder het risico op slecht weer. Harde wind of regen zal geen aanleiding zijn tot het ongedaan maken van de huur, reductie of restitutie van de huursom.

HISWA VOORWAARDEN

Wanneer je bij ons een zeilboot reserveert, ga je akkoord met de 'Hiswa Algemene Voorwaarden Huur en Verhuur Pleziervaartuigen'. Op verzoek sturen wij je deze toe. De boten worden uitgegeven na ondertekening van een bootcontrole- en inventarislijst. Zwemvesten zijn inclusief.

EIGEN RISICO

De boten zijn verzekerd bij Unigarant nv te Hoogeveen. Polisnr.: 2481333. De verhuurder is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel of schade aan goederen, tenzij veroorzaakt door tekortkomingen die de verhuurder zijn aan te rekenen. De huurder dient de boten zorgvuldig te gebruiken en regelmatig te controleren. Niet gemelde schade of vermissingen worden bij de huurder in rekening gebracht. Voor het laten verrichten van reparaties is toestemming van de verhuurder nodig.Andere boten