Niet gevonden wat je zoekt?
Bel  +31(0)514 602982 
Mail info@ulepanne.nl

Let op: met bepaalde beveiligingsinstellingen van Chrome werkt dit inschrijfformulier niet.
Ontvang je geen e-mailbericht direct na het verzenden, bel 0514 602982 of probeer een andere browser.

Programma

Vrijdagavond

21.00 u. Ontvangst met koffie thee en suikerbrood
21.45 u. Kennismaken, schiemannen en ervaringen uitwisselen

Zaterdag

8.00 u. Ontbijtbuffet. Je kunt ook een lunchpakket maken
8.30 u. Afruimen en afwassen spullen pakken en naar de boot
9.00 u. Zeilen
12.30 u. Lunchauze
13.30 u. Zeilen
16.30 u. Boten voor de wal
18.00 u. Het diner staat klaar. Hollandse pot in diverse smakemn. Zelf tafels dekken en na het diner weer afruimen en afwassen
20.00 u. Koffie/thee en theorie

Zondag

8.00 u. Ontbijtbuffet. Je kunt ook een lunchpakket maken
8.30 u. Afruimen en afwassen spullen pakken en naar de boot
9.00 u. Zeilen
12.30 u. Lunchauze
13.30 u. Zeilen
15.00 u. Boten voor de wal
15.30 u. Afscheid

Terug naar overzicht

2 dagen | SPECIAL BB SAIL| 2023
Zeil tegelijk met de bikkels van de BB-cup. We varen onder een eenvoudig regime: Zelf tafels dekken en afwassen. We reserveren de Keus 22 en de Fox omdat de Valken varen met de BB-cup. Op zaterdag een eenvoudige hollandse pot en op zondag nemen we om 15.30 u. weer afscheid van elkaar.

Aankomst 

Vertrek 

Standaard zeilarrangementen

Boek je een kamer of een plek op onze minicamping, dan zijn deze standaard inclusief verblijf, maaltijden, boot en instructie.

Standaard gaan wij uit van individuele inschrijving. Kom je met een of meer anderen, dan kun je een privéboot reserveren. Bij de optie 'maximaal twee personen' is de boot standaard privé. Schrijf je in met drie of vier personen en wil je een privé-boot, noteer dat dan in het opmerkingenveld van dit formulier.

Kamer in Peppels

Comfortabele kamers, losstaand van de verblijfsruimte, maar op hetzelfde terrein. Uitgerust met boxspringbedden, een zitje en sanitair op de kamer. Deze kamers zijn ruim en bieden de meeste privacy. Daarom zijn ze ook duurder. Beddengoed is aanwezig, toiletspullen, handdoeken en dergelijke niet.

1 en 2 persoons kamer

Nette kamers in onze verbouwde boerderij en in de 'Kubus', een groepsaccommodatie. Deze kamers zijn kleiner dan de kamers in de Peppels en het sanitair is op de gang. De kamers zijn voorzien van boxspringbedden, roale bergruimte en een wastafel. Het sanitair is op de hal. De tweepersoonsoptie reserveren we voor mensen die zich samen opgeven. De een persoonskamers zijn een uitkomst voor mensen die zich individueel opgeven. Beddengoed is aanwezig, toiletspullen, handdoeken en dergelijke niet.

Camping

Eigen tent Dit is het klassieke beeld: je neemt je eigen tent mee, zet hem zelf op, neemt je eigen matras en beddengoed mee. Onze minicamping is op ons eigen terrein en je sluit aan bij de andere deelnemers die zich voor de zeilweek opgaven. Het arrangement is net als dat voor de andere deelnemers inclusief ontbijt, diner, koffie, thee en theorie.

Kant-en-klaar-tent Wij plaatsten op onze minicamping een aantal 1 persoons tenten met een echt bed, echte matras en inclusief beddengoed. Dat is de luxe van een 1 persoonskamer met het gevoel van vrijheid dat camperen geeft. Vanzelfsprekend is deze optie duurder.

Verblijf elders

Inclusief dinerJe kunt 'meezeilen met de groep' en elders verblijven. Kies voor de optie inclusief diner. Dat is wel zo gezellig! Je eet mee met de mensen met wie je overdag zeilt, er is koffie en thee en je schuift aan bij de theorie.

Exclusief dinerZelfde als boven, maar dan zonder diner.

Prijs

De prijs is afhankelijk van de keuze voor de kamer. Deze prijs is gebaseerd op zeilles in de Polyvalk met maximaal drie deelnemers. De instructeur vaart mee aan boord. Voor zeilen op de Fox, of gegarandeerd zeilen met minder mensen aan boord, rekenen wij een meerprijs. De prijs van een zeilpak en/of wetsuit is niet inbegrepen. Ook de annuleringsverzekering is een extra

Kamer in Peppels


Minicamping

Kamer in Voorhuis


Elders

*) Deze opties kun je uitsluitend boeken samen met een of twee anderen.

Polyvalk of Keus 22

Voor beide boottypes kun je individueel inschrijven. De prijs is gelijk. De Polyvalk is de nummer 1 bij verhuurders en zeilscholen. Met de Keus 22 is een duidelijk sportievere boot.

De korting bij 4 personen per boot geldt uitsluitend wanneer je met vier personen inschrijft. Bovendien vaar je dan met dit team gedurende het hele arrangement samen in dezelfde boot.

Fox 22

Zeer populaire kleine kajuitboot. Als je toch van plan bent om op kajuitboten te gaan zeilen, dan kun je het zeilen ook daar het beste op leren. Je kunt je hier alleen samen met anderen die ook op deze boot willen leren zeilen, voor opgeven.

Maximaal twee deelnemers

Deze mogelijkheid kunnen we alleen aanbieden wanneer je je met twee personen voor deze optie opgeeft.

Boot en bemanning

De meeste mensen geven zich op voor zeilles op de Valk. Wil je les op de Keus, dan kan het voorkomen dat we andere deelnemers moeten vragen met je mee te zeilen. We kunnen uitsluitend harde garantie geven voor je bootvoorkeur, wanneer je je samen met een of twee anderen opgeeft.
Bel 0514 - 602982 wanneer je voorkeur uitgaat naar individuele inschrijving op de Fox. Dit zit niet in het standaard aanbod.

Polyvalk
Polyvalk

Keus 22
Keus 22
Fox 22
Fox

Meerprijs is gerekend per persoon.

*) Deze opties kun je uitsluitend als groep van vier personen boeken.

**) Deze opties kun je uitsluitend samen met iemand anders boeken.

Zeilpakken

Goede zeilpakken zijn bij ons te huur.

Annuleringsverzekering

Bij annulering gelden de regels van de Hiswa Zeilschoolvoorwaarden. Je kunt bij ons een annuleringsverzekering afsluiten.

Kortingscode

Type hier de kortingscode die je tegenkwam in onze advertentie of een uiting op social media.

Spelregels

De korting maakt deel uit van een marketingactie in samenwerking met een uitgever, Google, Facebook of instagram. Deze kortingen zijn slechts voor een beperkte tijd geldig.


Alle genoemde prijzen zijn per persoon

Hoe werkt het?

De CONTACTPERSOON krijgt direct na verzending de bevestiging via de e-mail. De factuur met een betalingslink volgt later op het e-mailadres van de contactpersoon. Kom je met meer personen die allemaal zelf betalen, vul dan het formulier steeds opnieuw in en noteer steeds bij 'CONTACTPERSOON' de deelnemer die de bevestiging moet krijgen. Vul je ook de gegevens bij 'DEELNEMER 1' in?

  • AANKOMST EN VERTREK zijn ingevuld. Zoek je een ander arrangement? Ga dan terug naar overzicht. Bieden wij niet wat je wenst? Bel of stuur een e-mailbericht.
  • VERBLIJF Kom je alleen? Kies dan een '1 persoonskamer', 'Kant-en-klaar-tent' of 'eigen tent'. Meerpersoons kamers kun je uitsluitend met twee of meer personen reserveren.
  • BOOT Momenteel kun je niet reserveren voor maximaal vier deelnemers. Standaard rekenen wij de meerprijs van het zeilen met maximaal drie deelnemers.
  • ALLEEN OF MET 2 OF MEER? Kom je met meer personen en kies je voor dezelfde kamer en boot? Vul dan de persoonlijke gegevens van de andere deelnemers onder die van jouwzelf in.
  • E-MAILADRESSEN Wij sturen de bevestigingsmail UITSLUITEND naar het e-mailadres van de contactpersoon.
  • CWO ZEILDIPLOMA'S De Commissie WatersportOpleidingen geeft de landelijk erkende zeildiploma's uit. Wij kunnen uitsluitend vorderingen en diploma's in dit CWO systeem verwerken. De identificatie loopt via je geboortedatum, -plaats en een persoonlijk e-mailadres. Ontbreekt een van de drie elementen bij de inschrijving, dan kunnen wij geen gegevens kwijt in het CWO systeem.

Direct na verzending ontvang je een e-mailbericht op het e-mailadres van de contactpersoon.

Persoonlijke gegevens

Wij zijn een CWO erkende zeilschool en zijn lid van de Hiswa. Door in te schrijven ga je akkoord met de 'Hiswa algemene voorwaarden voor zeilscholen'. Die kun je hier downloaden als pdf-bestand

Hiswa zeilschoolvoorwaarden in pdf.Hiswa Zeilschool Voorwaarden


En VERZEND

Controleer na verzenden of de verzonden informatie in de regels hieronder klopt.
Arrangementnummer
Aankomst vertrek
Kamertype
Boottype
Voorna(am)men deelnemers
Alle ingevulde gegevens staan in een mailbericht naar . Bel +31(0)514 602982 wanneer je geen bericht ontving.Wij verwerken deze reservering handmatig. Je ontvangt op hetzelfde mailadres een factuur met betaallink. Klopt de inschrijving niet, laat ons dat dan meteen weten.


+31(0)514 602982 | info@ulepanne.nl