ULEPANNE - TOP 2000  Ulepanne

vrijdagavond 4 tot en met zondagavond 6 september

2000

Geef je NU op.

Ulepanne

Wat?

Weet je het nog? De Hemelvaart- en terugkomweekends rond het jaar 2000. 's Avonds feesten en 's ochtends met alle boten tegelijkertijd van wal.

Ulepanne

Begrippen

Zeilaerobics, boombokaal, kaartje zuigen, blufpoker, rolfokhangen, live muziek en disco. Ook leuk in 2020.

Ulepanne

Wat gaan we doen?

Gewoon lekker zeilen. De bootindeling maken we met elkaar. Bij veel wind moet er in iedere boot een persoon meevaren met minimaal CWO III. We maken geen onderscheid tussen instructeurs en deelnemers. Iedereen betaalt dezelfde prijs. Jinne kookt.

Ulepanne

Wat kost het

Vanaf 150 euro. Zelf beddengoed meebrengen. Verder helemaal inclusief zoals je dat gewend bent. Dus ontbijt (gewoon om 8.00 u.) en diner. Op zondagmiddag sluiten we af om 16.30 u. Er is dan GEEN diner meer. 1 persoons kamers en kamers in de Peppels zijn wat duurder. Zie inschrijfkaart.

Ulepanne

Geslaagd weekend

In 2018 was dit een groot succes. We hebben voor dit jaar een datum geprikt en nodigen iedereen uit die warme herinneringen heeft aan onze zeilweken en weekends van - zeg eens wat - 20 jaar terug.

Ulepanne

Voor wie?

Voor iedereen die deze weekends meemaakte, voor iedereen die erover gehoord heeft en voor iedereen die het graag meemaakt. Eh, eigenlijk voor iedereen.

Ulepanne

Jij bepaalt het succes

Alles staat of valt bij voldoende deelnemers. Daarom is het belangrijk dat je zelf anderen op deze pagina wijst. Schrijf je in samen met vrienden en kennissen. Mochten zich te weinig deelnemers opgeven, dan kun je altijd aansluiten bij het standaard zeilarrangement dat we hier parrallel aan organiseren.