Deze zeilweek begint Zondagmiddag 7 augustus om 13.00 u. Instructeurs heten jou en je ouders welkom. Zij wijzen je de boot en je krijgt een zwemvest. Reserveerde je een zeilpak en/of luchtbed, dan delen we dat ook uit.

Zorg dat al je kleren en andere persoonlijke spullen in één tas passen ter grote van een opgerolde slaapzak. Stop je slaapzak in een andere tas en neem een rolmatras of selfinflatable mee. Zeilpak en handbagage kan het beste in een kleine soepele tas onder handbereik.

Je maakt kennis met de andere deelnemers, richten de boot in en gaan daarna het water op. Maak daarom thuis alvast een tas klaar met droge kleren.

Het afscheid is op zaterdagochtend 13 augustus. Om 11.00 u. zijn je ouders er weer om je op te halen.

Terug naar zoek en boek

Aankomst 

Vertrek 

Toeren

We varen helemaal self-supporting door Friesland. Minimaal met twee, maximaal met vier boten. We blijven bij elkaar in de buurt en leggen samen aan op dezelfde plek.

Alle spullen gaan mee aan boord. Tijdens het varen sluiten we het vooronder met de bagage af. In de kuip is gemakkelijk te bereiken bergruimte gemaakt.

Kamperen

Je kunt aan boord onder een dektent slapen, of op de wal in een shelter. We zoeken de ene dag een rustige wal op ergens aan een steiger, de andere dag een luxe passantenhaven met douches en wasgelegenheid en dan weer een plekje in een plaatsje.

Maaltijden

We verzorgen zelf de maaltijden. In de watersportplaatsjes doen we boodschappen en bij of op de boot maken we de maaltijd klaar.

Keus 22 - Kielboot

Bij deze boot zit de instructeur aan boord. Je kunt er hetzelfde op leren als op een zwaardboot. De bemanning bestaat uit maximaal 4 deelnemers en 1 instructeur.

Vanzelfsprekend gaat de gennaker mee en kun je uithangen in de trapeze. Per boot nemen we twee trapezevesten mee.

Zeilpakken

Goede zeilpakken of wetsuits zijn bij ons te huur. Voor het zeilen op de Pico kun je niet zonder wetsuit.

Luchtbed

Heb je geen compact luchtbed of kleine rolmatras? Huur dan bij ons een selfinflated luchtbed. Makkelijk compact op te rollen, comfortabeler dan een rolmatras en veel handiger dan een groot luchtbed.

Annuleringsverzekering

Bij annulering gelden de regels van de Hiswa Zeilschoolvoorwaarden. Je kunt bij ons een annuleringsverzekering afsluiten.


Alle genoemde prijzen zijn per persoon

Hoe werkt het?

De CONTACTPERSOON krijgt automatisch en direct na verzending de bevestiging via de e-mail. De factuur met een betalingslink volgt later. Kom je met meer personen die allemaal zelf betalen, vul dan het formulier steeds opnieuw in. Dan krijgt iedere deelnemer automatisch een bevestiging en ook persoonlijk een factuur. Vergeet niet de gegevens bij DEELNEMER 1 (en eventueel deelnemer 2-4) in te vullen!

  • AANKOMST EN VERTREK zijn ingevuld. Zoek je een andere zeilweek? Ga dan terug naar overzicht.
  • ALLEEN OF MET 2 OF MEER? Kom je met meer personen en kies je voor dezelfde kamer en boot? Vul dan de persoonlijke gegevens van de andere deelnemers onder die van jouwzelf in. Bij hetzelfde adres laat je die vakken gewoon leeg.
  • E-MAILADRESSEN
  • Wij sturen de bevestigingsmail UITSLUITEND naar het e-mailadres van de contactpersoon. .
  • DIPLOMA E-MAILADRESHet e-mailadres bij de persoonlijke gegevens van de deelnemer(s) hebben we samen met geboortenaam en -plaats nodig voor het doorgeven van vorderingenstaten en diploma's aan de CWO. Deze beheert de diploma's.

Persoonlijke gegevens

Wij zijn een CWO erkende zeilschool en zijn lid van de Hiswa. Door in te schrijven ga je akkoord met de 'Hiswa algemene voorwaarden voor zeilscholen'. Die kun je hier downloaden als pdf-bestand

Hiswa zeilschoolvoorwaarden in pdf.Hiswa Zeilschool Voorwaarden


En VERZEND

Binnen 24 uur ontvang je via de mail een bevestiging. Bel +31(0)514 602982 voor een onmiddelijke toezending van de bevestiging.