Organisatie, locatie, vaarwater, leeftijd, programma, kamperen en koken

JEUGDWEKEN - toertocht door Friesland  Ulepanne

Bel +31(0)514 602982 voor informatie of reserveren

TREKTOCHT DOOR FRIESLAND
2 tot en met 8 aug
PRIJS € 555,00

LEUK?

Schrijf dan NU in op dit nieuwe initiatief. We starten bij de Ulepanne in Balk en kunnen het hele Friese merengebied bezeilen. Tot voorbij Sneek, Grouw, Eernewoude of nog verder.

Toerweek
Ulepanne

Voor wie?

Voor iedereen die sportief en avontuurlijke genoeg is voor een trektocht door Friesland en die 15 tot 18 jaar oud is.

Ulepanne

Wat gaan we doen?

Friesland verkennen, kamperen op rustige plekjes of juist midden in een watersportplaats, zelf koken of een keer naar de snackbar, heel fanatiek de snelste zijn of juist chillend naast elkaar varen, muziek aan boord en alle tijd voor gezelligheid.

Ulepanne

Wat kun je leren

We varen sportief en veilig en zijn zuinig op de boot. We gebruiken de motor alleen bij bruggen en als het echt te druk is. Je leert van elkaar door verschillende situaties tegen te komen. Verder nemen we het ervan, want het is tenslotte vakantie!

Ulepanne

Geen diploma's

Alle instructeurs hebben hun CWO bevoegdheid (ZI-2 tot ZI-4). We oefenen niet, maar varen gewoon door. We hebben het aan boord over zeilen, sneller zeilen en verder over van alles en nog wat. We gebruiken de gennaker en de trapeze waar het maar kan. We worden ervaren zeilers, maar hoeven dat niet bevestigd te zien door een papiertje.

Ulepanne

Waar gaan we naartoe?

We varen naar waar de wind ons voert.We maken een plan en kijken iedere dag naar het weerbericht. We hoeven niet met alle geweld ergens te komen.

Ulepanne

Hoe groot is de groep?

Er moeten minimaal 6 deelnemers meedoen. De groep kan maximaal uit 17 deelnemers bestaan. We delen de bemanning zo in dat we minimaal met drie en maximaal met vier deelnemers per boot varen. Als alle boten met vier deelnemers varen, delen we een extra boot in tenzij er dan een boot met twee deelnemers vaart.

Ulepanne

Welke boot

We varen met de Keus 22 in de WIN uitvoering, met gennaker en trapeze. We toeren sportief en trekken - als het maar even kan - de gen erbij. We dagen elkaar uit om te zien wie het snelste is.

Ulepanne

Wanneer

Tijdens week 30. Zondagmiddag 4 augustus vanaf 13.00 u. tot en met zaterdagmiddag 10 augustus tot 11.00 u.

Ulepanne

Kamperen

Overnachten kan in de boot onder een tent. Er gaat ook een sheltertje mee die we aan wal op kunnen zetten.

Ik doe mee!

Toerweek