Deze zeilweek begint Zondagmiddag 22 augustus om 13.00 u. Instructeurs heten jou en je ouders welkom. Zij wijzen je de slaapkamer en je krijgt een zwemvest. Reserveerde je een zeilpak of wetsuit, dan delen we dat ook uit.

Je maakt kennis met de andere deelnemers en daarna gaan we het water op. Maak daarom thuis alvast een tas klaar met droge kleren.

Het afscheid is op zaterdagochtend 28 augustus. Om 11.00 u. zijn je ouders er weer om je op te halen.

Terug naar zoek en boek

Aankomst 

Vertrek 

Intern

In de gezellige groepsaccommodatie zijn de vier tot zes persoons slaapkamers. We delen in naar jongens en meisjes en naar leeftijd.

Extern

Je kunt ook meedoen aan het zeilprogramma en thuis overnachten. Het leukste is om met de groep mee te eten en ook mee te doen met het avondspel.

Prijs

De prijs is inclusief boot en instructie. De prijs van een zeilpak en/of wetsuit is niet inbegrepen. Ook de annuleringsverzekering is een extra

Laser Pico - 2-mans zwaardboot - geen meerprijs

Leeftijd minimaal 12 en gewicht 35 kg of meer. Geschikt voor het CWO I 2-mans zwaardbootprogramma (beginners) en het oefenen van de basismanoeuvres voor CWO II.

RS Feva - 2-mans zwaardboot - meerprijs € 20

Met de gennaker erbij gaat het allemaal sneller en liggen de eisen hoger. Geschikt voor het CWO II 2-mans zwaardbootprogramma en een begin van het CWO III.

Laser Vago - 2-mans zwaardboot - meerprijs € 20

Veel zeil, trapeze en trimmogelijkheden. Leeftijd minimaal 14 jaar en gewicht 65 kg of meer. Geschikt voor CWO III 2-mans zwaardbootzeilen. Je moet minimaal CWO II zwaardbootzeilen hebben!

Laser Pico - 1-mans zwaardboot - meerprijs € 20

Om de Laser Pico alleen te varen, moet je minimaal 14 jaar zijn en 50 kg wegen. Geschikt voor CWO 1-manszwaardboot I en II.

Keus 22 - Kielboot - geen meerprijs

Bij deze boot zit de instructeur aan boord. Je kunt er hetzelfde op leren als op een zwaardboot. De bemanning bestaat uit 4 deelnemers en 1 instructeur.

Polyvalk - Kielboot - geen meerprijs

Ook hier zit de instructeur aan boord. Dit is de meest verhuurde zeilboot in Nederland! De bemanning bestaat uit 4 deelnemers en 1 instructeur.

Zeilpakken

Goede zeilpakken of wetsuits zijn bij ons te huur. Voor het zeilen op de Pico kun je niet zonder wetsuit.

Annuleringsverzekering

Bij annulering gelden de regels van de Hiswa Zeilschoolvoorwaarden. Je kunt bij ons een annuleringsverzekering afsluiten.


Kortingscode

Type hier de kortingscode die je tegenkwam in onze advertentie of een uiting op social media.

Spelregels

De korting maakt deel uit van een marketingactie in samenwerking met een uitgever, Google, Facebook of instagram. Deze kortingen zijn slechts voor een beperkte tijd geldig.


Alle genoemde prijzen zijn per persoon

Contactpersoon

Vul hieronder naam, telefoonnummer en e-mailadres in van de ouders of verzorgers van de deelnemer(s) die je inschrijft.

Je kunt meer personen voor exact hetzelfde arrangement opgeven. Als het adres hetzelfde is hoeft dit alleen bij 'deelnemer 1' ingevuld te worden. Als niet iedereen voor dezelfde boot kiest, kun je het beste voor iedere deelnemer opnieuw een reservering doen.

Overigens zijn dit dé vakanties waarin je nieuwe vrienden maakt. Wij weten zeker dat als je alleen komt, je al vanaf de eerste middag op het water aansluiting met anderen vindt. Zeilen is een heel sociale sport!

Persoonlijke gegevens

Wij zijn een CWO erkende zeilschool en zijn lid van de Hiswa. Door in te schrijven ga je akkoord met de 'Hiswa algemene voorwaarden voor zeilscholen'. Die kun je hier downloaden als pdf-bestand

Hiswa zeilschoolvoorwaarden in pdf.Hiswa Zeilschool Voorwaarden


En VERZEND

Binnen 24 uur ontvang je via de mail een bevestiging. Bel +31(0)514 602982 voor een onmiddelijke toezending van de bevestiging.