Deze zeilweek begint Zondagmiddag 18 augustus om 13.00 u. Instructeurs heten jou en je ouders welkom. Zij wijzen je de slaapkamer en je krijgt een zwemvest. Reserveerde je een zeilpak of wetsuit, dan delen we dat ook uit.

Je maakt kennis met de andere deelnemers en daarna gaan we het water op. Maak daarom thuis alvast een tas klaar met droge kleren.

Het afscheid is op zaterdagochtend 24 augustus. Om 11.00 u. zijn je ouders er weer om je op te halen.

Terug naar zoek en boek

Aankomst 

Vertrek 

Intern

In de gezellige groepsaccommodatie zijn de vier tot zes persoons slaapkamers. Beddengoed is aanwezig, toiletspullen, handdoeken en dergelijke niet. We delen in naar jongens en meisjes en naar leeftijd.

Extern

Je kunt ook meedoen aan het zeilprogramma en thuis overnachten. Het leukste is om met de groep mee te eten en ook mee te doen met het avondspel.

Prijs

De prijs is inclusief boot en instructie. Ook een zeilpak en/of wetsuit is inbegrepen. De annuleringsverzekering is een extra

Laser Pico - 2-mans zwaardboot - geen meerprijs

Leeftijd minimaal 12 en gewicht 35 kg of meer. Geschikt voor het CWO I 2-mans zwaardbootprogramma (beginners) en het oefenen van de basismanoeuvres voor CWO II.

RS Feva - 2-mans zwaardboot - meerprijs € 25

Met de gennaker erbij gaat het allemaal sneller en liggen de eisen hoger. Geschikt voor het CWO II 2-mans zwaardbootprogramma en een begin van het CWO III.

Laser Vago - 2-mans zwaardboot - meerprijs € 25

Veel zeil, trapeze en trimmogelijkheden. Leeftijd minimaal 14 jaar en gewicht 65 kg of meer. Geschikt voor CWO III 2-mans zwaardbootzeilen. Je moet minimaal CWO II zwaardbootzeilen hebben!

Laser Pico - 1-mans zwaardboot - meerprijs € 25

Om de RS Neo te varen, moet je minimaal 14 jaar zijn en 50 kg wegen. Geschikt voor CWO 1-manszwaardboot II en III. Heb je geen zeilervaring, dan delen we je in in de Laser Pico, maar dan uitgerust als 1-mans zwaardboot.

Keus 22 - Kielboot - geen meerprijs

Bij deze boot zit de instructeur aan boord. Je kunt er hetzelfde op leren als op een zwaardboot. De bemanning bestaat uit 4 deelnemers en 1 instructeur.

Polyvalk - Kielboot - geen meerprijs

Ook hier zit de instructeur aan boord. Dit is de meest verhuurde zeilboot in Nederland! De bemanning bestaat uit 4 deelnemers en 1 instructeur.

Zeilpakken

Goede zeilpakken of wetsuits zijn bij de prijs inbegrepen.

Annuleringsverzekering

Bij annulering gelden de regels van de Hiswa Zeilschoolvoorwaarden. Je kunt bij ons een annuleringsverzekering afsluiten.


Kortingscode

Type hier de kortingscode die je tegenkwam in onze advertentie of een uiting op social media.

Spelregels

De korting maakt deel uit van een marketingactie in samenwerking met een uitgever, Google, Facebook of instagram. Deze kortingen zijn slechts voor een beperkte tijd geldig.


Alle genoemde prijzen zijn per persoon

Hoe werkt het?

De CONTACTPERSOON krijgt automatisch en direct na verzending de bevestiging via de e-mail. De factuur met een betalingslink volgt later. Kom je met meer personen die allemaal zelf betalen, vul dan het formulier steeds opnieuw in. Dan krijgt iedere deelnemer automatisch een bevestiging en ook persoonlijk een factuur. Vergeet niet de gegevens bij DEELNEMER 1 (en eventueel deelnemer 2-4) in te vullen!

  • AANKOMST EN VERTREK zijn ingevuld. Zoek je een andere zeilweek? Ga dan terug naar overzicht.
  • ALLEEN OF MET 2 OF MEER? Kom je met meer personen en kies je voor dezelfde kamer en boot? Vul dan de persoonlijke gegevens van de andere deelnemers onder die van jouwzelf in. Bij hetzelfde adres laat je die vakken gewoon leeg.
  • E-MAILADRESSEN
  • Wij sturen de bevestigingsmail UITSLUITEND naar het e-mailadres van de contactpersoon. .
  • DIPLOMA E-MAILADRESHet e-mailadres bij de persoonlijke gegevens van de deelnemer(s) hebben we samen met geboortenaam en -plaats nodig voor het doorgeven van vorderingenstaten en diploma's aan de CWO. Deze beheert de diploma's.

Persoonlijke gegevens

Wij zijn een CWO erkende zeilschool en zijn lid van de Hiswa. Door in te schrijven ga je akkoord met de 'Hiswa algemene voorwaarden voor zeilscholen'. Die kun je hier downloaden als pdf-bestand

Hiswa zeilschoolvoorwaarden in pdf.Hiswa Zeilschool Voorwaarden


En VERZEND

Binnen 24 uur ontvang je via de mail een bevestiging. Bel +31(0)514 602982 voor een onmiddelijke toezending van de bevestiging.