Jeugdinstructeurs met veel ervaring op de Keus 22 sparren met elkaar en maken anderen bekend met de Keus 22

FRISTICUP - Kijk de kunstjes af bij de cracks  Ulepanne

Bel +31(0)514 602982 voor informatie of reserveren

FRISTICUP
1 tot en met 3 oktober 2021
Alleen voor Ulepanne instructeurs!

HOE WERKT HET?

Schrijf NU in op dit nieuwe initiatief.

Toerweek
Ulepanne

1 Wedstrijdleiding en trainers

Deze training is een initiatief van Suzanne en Joost. Zij zijn wedstrijdleider en trainer ineen. Zij zetten de wedstrijdbaan uit en geven aanwijzingenm die opgevold moeten worden.

Ulepanne

2. Bemanning

Aan boord van iedere Keus 22 zit een (jeugd)instructeur met veel ervaring op de Keus 22. Zij proberen de wedstrijd te winnen door hun handigheid maximaal in te zetten. Zij verdelen de taken aan boord en doen zelf de dingen die het verschil maken tussen winnen en verliezen

Ulepanne

3. Organisatie

Omdat boten en bemanning niet helemaal aan elkaar gewaagd zijn, wisselen we met boot en bemanning (ook onderling). De jeugdinstructeurs varen op persoonlijke titel en de bemanning krijgt maximaal de gelegenheid om te zien en te ervaren hoe het er aan boord van een Keus 22 aan toegaat.

Ulepanne

4. Experiment

We onderzoeken de effectiviteit van afkruisen onder gen ten opzichte van rechtdoor varen voor de wind. We houden een hazenstart en sparren systematisch. Welke trim werkt het beste? Hellingshoek, spanning op de onderlijkstrekker, voorlijk, giekneerhouder enzovoort.

Ulepanne

5. Huishouding

Dit is een trainingsweekend: afgezien van de inkoop en het bereiden van het diner doen we alles zelf. Dus zelf tafels dekken en afruimen, zelf afwassen en zelf de accommodatie schoon en op orde houden.

Ulepanne

6. Kosten en vergoedingen

De ervaren Keus zeilers (1 per boot) varen gratis en de bemanning betaalt de normale trainingsvergoeding (1 dag lesgeven ruilen voor een dag trainen). Dit programma is uitsluitend bedoeld voor instructeurs die actief waren in 2021.

Ik doe mee!

Toerweek