Niet gevonden wat je zoekt?
Bel  +31(0)514 602982 
Mail info@ulepanne.nl

Vrijdagavond vanaf 21.00 u. staat alles klaar: koffie, thee en Fries suikerbrood. Er is een kamerindeling en je kunt een zeilpak uitzoeken. Om 22.00 u. starten we met een kennismakingsronde.

Zondagmiddag om 16.30 u. nemen we afscheid van elkaar.

Terug naar overzicht

2 dagen | TÔP 2000 |2020

Aankomst 

Vertrek 

Geen instructeurs

Je kunt je tijdens dit weekend niet als instructeur opgeven. Meedoen kost minimaal 145 euro (tent of meerpersoons kamer in de Boerderij). De prijs is inclusief verblijf en maaltijden. Net zoals je dat gewend bent, sluiten we op zondag af met een diner. En net als tijdens de zeilschoolarrangementen kun je kiezen uit de volgende kamers:

Peppels

Comfortabele kamers met boxspringbedden. Sanitair op de kamer. De twee en drie persoonskamers reserveren we voor mensen die zich samen opgeven. Voor de vijfpersoons kamers kun je je individueel opgeven.

Voorhuis of Boerderij

Kamers met sanitair op de hal. De tweepersoonsoptie reserveren we voor mensen die zich samen opgeven. Tijdens dit weekend is het ook mogelijk te kiezen voor een kamer met stapelbedden in de Boerderij.

Camping

Op onze minicamping kun je een klein tentje opzetten.

Prijs

De prijs is afhankelijk van de keuze voor de kamer. De prijs van een zeilpak en/of wetsuit is niet inbegrepen. Ook de annuleringsverzekering is een extra

Kamer in Peppels

*)
*)

Minicamping

Kamer in Boerderij

*)

Elders

*) Deze opties kun je uitsluitend boeken samen met een of twee anderen.

Verblijf en maaltijden

De Ulepanne zorgt voor de accommodatie en de maaltijden. Deze zijn precies zoals je dat van ons gewend bent. Jinne kookt en wij houden de accommodatie schoon, dekken de tafels en doen de afwas.

Bootindeling en plannen maken

We bedenken in een grote scheepsraad samen het zeilprogramma. De aanwezige zeilervaring onder de deelnemers moet eerlijk worden verdeeld en we houden zoveel mogelijk rekening met de wensen van iedereen

Polyvalk, Fox of Keus 22

De Polyvalk is de standaard. Je kunt - zonder meerprijs - kiezen voor de Keus 22 of voor de Fox.

Inzet aantal boten

De beschikbaarheid van het aantal boten is gelimiteerd. Vuistregel is vier deelnemers per boot. Wanneer in alle boten vier deelnemers varen en er twee boten met vijf moeten varen, dan zetten we een extra boot in.

Bootindelingsbord

Het is best ingewikkeld om met een grote groep een bootindeling te maken. Wij stellen voor om met de standaard bootindelingskaartjes een voorlopige indeling te maken naar groep en vaarwens. Daarna kunnen twee of drie mensen zich op de definitieve bootindeling werpen.

Polyvalk
Polyvalk
Keus 22
Keus 22
Fox
Fox

Zeilpakken

Goede zeilpakken zijn bij ons te huur.

Annuleringsverzekering

Bij annulering gelden de regels van de Hiswa Zeilschoolvoorwaarden. Je kunt bij ons een annuleringsverzekering afsluiten.
Alle genoemde prijzen zijn per persoon

Contactpersoon

Is het arrangement een cadeau, schrijf je in met een aantal mensen voor wie jij als contactpersoon optreed, of is degene die wil zeilen niet in de gelegenheid de reservering te doen? Laat dan hier je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter.

Persoonlijke gegevens

Wij zijn een CWO erkende zeilschool en zijn lid van de Hiswa. Door in te schrijven ga je akkoord met de 'Hiswa algemene voorwaarden voor zeilscholen'. Die kun je hier downloaden als pdf-bestand

Hiswa zeilschoolvoorwaarden in pdf.Hiswa Zeilschool Voorwaarden


En VERZEND

Binnen 24 uur ontvang je via de mail een bevestiging. Bel +31(0)514 602982 voor een onmiddelijke toezending van de bevestiging.+31(0)514 602982 | info@ulepanne.nl