Instructeursopleiding
+31(0)514 602982 
info@ulepanne.nl

Trainingsactiviteiten

TRAIN

instructeursopleiding

INFO

Vragen

VRAAG

Extra activiteiten

EXTRA

Wij heten je welkom op vrijdagavond vanaf 20.00 u., met koffie, thee en Fries suikerbrood. Zorg dat je er op tijd bent, want we beginnen op vrijdagavond al met het programma.

Het vaarbewijsweekend duurt tot en met zondagmiddag, ongeveer tot 15.00 u.

Kies een andere trainingsactiviteit

2 dagen | VAARBEWIJS | 2019

Aankomst 

Vertrek 

Datum is een voorstel - Nog niet zeker!

Prijs

Het vaarbewijsweekend kost € 35,00. Voor studenten en scholieren is het gratis. Het weekend is inclusief verblijf en maaltijden.

Slaapkamers

We zetten de 4 tot 6 persoons kamers van Kubus of Boerderij in. Wil je een 1 persoonskamer, dan zit daar een meerprijs aanvast

Beddengoed

Wij gaan ervan uit dat je zelf beddengoed (slaapzak + kussensloop) meebrengt. Wanneer je beddengoed van de Ulepanne gebruikt, rekenen wij daarvoor een meerprijs van € 8,00

Voorbereiding

Geef je tijdig op. Je ontvangt dan twee weken voor de start een e-mail met vragen en opdrachten.

Vrijdag

20.00 u. Welkom
20.30 u. Kennismaken
21.00 u. Oefenvragen

Zaterdag - Vaarbewijs 1 - onderwerpen

Verlichting, brughoogtes, beetje BPR, betonning, motortechniek
Varen met de Heen&WeerWolf, kort draaien, wieleffect, aankomen en afvaren met behulp van landvast en spring.
Veiligheid

Zondag - Vaarbewijs 2

Beginselen van het navigeren, kruispeiling, kompaskoersen, variatie en deviatie, varen op getij en op stroom, beperkt GPS.

Op zaterdag werken we met opdrachten, presentaties geven en veel actieve werkvormen. Zondag wordt er veel nieuwe informatie gegeven en oefen je na een degelijke uitleg.

Wij gaan ervan uit dat je in een keer je vaarbewijs 1 en 2 wilt halen. Met de theorie voor CWO III en IV moet je wat het BPR betreft goed thuis zijn in de eisen.

Jan Kampherbeek Jan Kampherbeek kent het varen van twee kanten: Als stuurman op tankers van 120 meter en later als schipper op zijn eigen Kelt en zeeschouw. Jan verzamelde een schat aan kennis, ervaring en beeldmateriaal uit zijn tochten op zee, in Friesland, Wad en IJsselmeer. Hij behandelt de stof van het vaarbewijs vanuit een hele praktische invalshoek: Wat koop je ervoor in de boot, op het water en hoe zorg je ervoor dat je slaagt voor het examen. Dit is een aanrader. Schrijf nu - NU dus - in!

Wij zijn een CWO erkende zeilschool en zijn lid van de Hiswa. Door in te schrijven ga je akkoord met de 'Hiswa algemene voorwaarden voor zeilscholen'. Die kun je hier downloaden als pdf-bestand

Hiswa zeilschoolvoorwaarden in pdf.Hiswa Zeilschool Voorwaarden


En VERZEND

Binnen 24 uur ontvang je via de mail een bevestiging. Bel +31(0)514 602982 voor een onmiddelijke toezending van de bevestiging.+31(0)514 602982