Deze zeilwedstrijddag begint om maandagochtend 9.15 u. Instructeurs heten je welkom. Je kunt je zeilpak (of regenpak) alvast aandoen en krijgt van ons een zwemvest.

Je maakt kennis met de andere deelnemers en daarna gaan we meteen het water op. Je lunchpakket verzamelen we in een begeleidingsboot.

Maandagmiddag is de prijsuitreiking om 16.30 u. Het is natuurlijk leuk wanneer je ouders daarbij zijn. En na de prijsuitreiking nemen we weert afscheid van elkaar.

Aankomst 

Vertrek 

Organisatie

De organisatie is in handen van de Ulepanne. De Qcup is een idee van het Watersportverbond om jeugd en jongeren op een hele voordelige manier kennis te laten maken met het wedstrijdzeilen.

De Ulepanne zorgt voor de wedstrijdbegeleiding, de ontvangst en de support. Het watersportverbond zorght mede voor de promotie en voor een inschrijfmodule op hun site.

Boten

De boten zijn voor een deel van de Ulepanne en voor een deel zijn ze beschikbaar gesteld door het watersportverbond.

Zelf voor zorgen

De prijs is inclusief boot en instructie. De prijs van een zeilpak en/of wetsuit is niet inbegrepen. De Ulepanne zorgt voor voldoende drinken. De lunch is NIET inbegrepen. Dus:

Neem zelf een lunchpakket van huis mee

Neem zelf een regenpak (jas en broek) en een tasje met droge kleren mee van huis.

Leeftijd

Voor zeilers van 8 tot 14 jaar.

Zeilervaring

Je moet zelfstandig naar een boei toe kunnen zeilen die tegen de wind in ligt. Je moet overstag kunnen gaan en gijpen.

Niet vergeten

Lunchpakket, regenpak (jas en broek) en tas met reservekleding

Boten

De Ulepanne zorgt voor de Optimisten. Zo vaart iedereen met precies hetzelfde boottype. Je hoeft zelf dus geen boot mee te brengen

Zwemmen

Je moet goed kunnen zwemmen.

Bijzonderheden

Wij gaan ervan uit dat je gezond bent en geen bijzondere of extra aandacht nodig hebt. Is dat wel zo, dan graag van te voren overleg.

Organisatie

De hele dag zijn er instructeurs van de Ulepanne die de opvang van de deelnemers, de wedstrijd en de terugkomst bij de Ulepanne begeleiden.

Iedere deelnemer krijgt een eigen boot. Je zeilt de boot dus helemaal zelf en in je eentje. We verwachten zeker 10 deelnemers maar wellicht worden het er veel meer!

Vergeet niet om een lunchpakket mee te brengen. Verder kleding voor warm en koud en of nat weer. Een regenpak (jas en broek) heb je zeker nodig. Zwemvesten krijg je van de Ulepanne mee.

Zeilpakken

Goede zeilpakken zijn bij ons te huur.

Alle genoemde prijzen zijn per persoon

Contactpersoon

Vul hieronder naam, telefoonnummer en e-mailadres in van de ouders of verzorgers van de deelnemer(s) die je inschrijft.

Je kunt meer personen voor exact hetzelfde arrangement opgeven. Als het adres hetzelfde is hoeft dit alleen bij 'deelnemer 1' ingevuld te worden. Als niet iedereen voor dezelfde boot kiest, kun je het beste voor iedere deelnemer opnieuw een reservering doen.

Overigens zijn dit dé vakanties waarin je nieuwe vrienden maakt. Wij weten zeker dat als je alleen komt, je al vanaf de eerste middag op het water aansluiting met anderen vindt. Zeilen is een heel sociale sport!

Persoonlijke gegevens

Wij zijn een CWO erkende zeilschool en zijn lid van de Hiswa. Door in te schrijven ga je akkoord met de 'Hiswa algemene voorwaarden voor zeilscholen'. Die kun je hier downloaden als pdf-bestand

Hiswa zeilschoolvoorwaarden in pdf.Hiswa Zeilschool Voorwaarden


En VERZEND

Binnen 24 uur ontvang je via de mail een bevestiging. Bel +31(0)514 602982 voor een onmiddelijke toezending van de bevestiging.