Bel: +31(0)514 - 602982

Home Zeilvakantie Accommodatie Jachtverhuur Friesland Zeilinstructeur 

BOOTVERHUUR

---------------- 

Polyvalk

Fox 22

Keus 22

Kano

Sloep

Motorbootje

Zwaardboot

Heen&Weer

Minicamping

Boot&Pension

Voorwaarden

---------------- 

OMGEVING

 

ZEILVAKANTIES

GROEPS ACCOMMODATIE

 

 

prijzen zeil arrangementen

folder 2014 in PDF

 (1 mb)

ZWAARDBOTEN

OPTIMIST

Dit is de beste boot om in te leren zeilen. De boot is snel en draait gemakkelijk. De Optimist is echt bedacht voor jongens en meisjes tussen de 8 en 12 jaar. Je kunt overal goed bij en je kunt de boot gemakkelijk in je eentje bedienen

LASER PICO

Dit is een van de meest populaire boten van de wereld. Je ziet ze overal. Eenvoudig en snel. Gemakkelijk op- en aftuigen. Met fok zeil je deze boot met z'n tweeën, zonder fok is het een eenmans zwaardboot. Alhoewel opgezet als jeugdboot is de Laser Pico geschikt voor alle leeftijdsgroepen. Ervaren zeilers zullen er wat eerder op uitgekeken raken, maar voor beginners is die helemaal te gek. 

LASER VAGO

Dit is de boot voor de cracks. Niet aan te raden als je nog moet leren zeilen. Met gennaker en trapeze is de boot nauwelijks bij te houden. In de zeilschool is de ervaring dat je minimaal 15 jaar of ouder moet zijn. Door de slimme indeling is de boot ook goed door volwassenen te zeilen. Echt uithangen in de trapeze is er dan niet bij.

RS FEVA 

Hij is wat kleiner dan de Vago, maar wel uitgerust met gennaker. Wij zetten hem in als vervolg op de Pico.

CONDITIES

BEGELEIDING

Onze zwaardboten zijn uitsluitend te huur onder supervisie van minimaal één van onze zeilinstructeurs. Zwaardboten varen altijd uit onder begeleiding van minimaal een motorbootje. Wanneer het om de huur van meerdere boten gaat die door eigen stafleden worden begeleid, is de inbreng van een van onze instructeurs toch nodig. In de praktijk ook reuze handig omdat het anders erg lang duurt voordat je de zaak hebt opgestart.

HISWA VOORWAARDEN

Wanneer je bij ons een zeilboot reserveert, ga je akkoord met de 'Hiswa Algemene Voorwaarden Huur en Verhuur Pleziervaartuigen'. Op verzoek sturen wij je deze toe. De boten worden uitgegeven na ondertekening van een bootcontrole- en inventarislijst. Zwemvesten zijn inclusief.

EIGEN RISICO

Alleen wanneer de hele activiteit door Ulepanne instructeurs wordt begeleid, vervalt het eigen risico. De boten zijn verzekerd bij Unigarant nv te Hoogeveen. Polisnr.: 2481333. De verhuurder is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel of schade aan goederen, tenzij veroorzaakt door tekortkomingen die de verhuurder zijn aan te rekenen. De huurder dient de boten zorgvuldig te gebruiken en regelmatig te controleren. Niet gemelde schade of vermissingen worden bij de huurder in rekening gebracht. Voor het laten verrichten van reparaties is toestemming van de verhuurder nodig.

 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Optimist
lengte over alles 2.34 m
breedte 1.13 m
diepgang 0.78 m
waterverplaatsing 45 kg
Zeiloppervlak  
Grootzeil 3.5 m2
Prijs  
per dag 35,00
per weekend 65,00
per midweek 90,00
per week 125,00

Laser Pico
lengte over alles 3.50 m
breedte 1.43 m
diepgang 0.90 m
waterverplaatsing 60 kg
Zeiloppervlak  
Grootzeil 7 m2
Prijs  
per dag 45,00
per weekend 80,00
per midweek 165,00
per week 210,00

 

Laser Vago
lengte over alles 4.20 m
breedte 1.56 m
diepgang 0.90 m
waterverplaatsing 75 kg
Zeiloppervlak  
Grootzeil 8 m2
Fok 2.66 m2
Gennaker 11.38 m2
Masthoogte 6.33 m
Prijs  
per dag 85,00
per weekend 150,00
per midweek 250,00
per week 300,00
ZEILEN, LEER ZEILEN, ZEILCURSUS, ZEILSCHOOL VOOR VOLWASSENEN, FRIESE MEREN, ZEILEN IN FRIESLAND, ZEILVAKANTIE, WATERSPORT, ZEILKAMP, ZEILWEEK, CONFERENTIE, POLY-VALK, GROEPSACCOMMODATIE, ZEILSCHOOL VOOR GROEPEN, LASER, LASER PICO, BALK, GAASTERLAND, FRYSLAN, LUTS, SPORTIEVE VAKANTIE, UITDAGEND EN SPORTIEF, SINGLES, ZEILINSTRUCTEUR, ZEILWEDSTRIJD, 18 JAAR, BEDRIJFSARRANGEMENTEN, ZEILBOERDERIJ, VAKANTIE IN EIGEN LAND, RUST EN RUIMTE, SLOTERMEER

| Watersportcentrum 'de űlepanne'  |  Tsjamkedykje 1  |  8561 HA  Balk  |  +31(0)514 - 602982  |  www.ulepanne.nl  |  info@ulepanne.nl  |

 

Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Contact opnemen | Over de Ulepanne | Wegwijs op deze site

Copyright 2014 - de űlepanne