CORONA -

Informatie over reserveren en annuleren van zeilweken en -weekends, zeilkampen, jeugdweken, gezinsweken, groepsaccommodaties en jachtverhuur, appartementen, kanoverhuur.
DE GENOEMDE REGELS GELDEN UITSLUITEND VOOR BOEKINGEN WAARVAN DE AANKOMST EN VERTREKDATUM VALT IN 2020.

Reserveringsgarantie

Het coronavirus verrast ons iedere dag. Omdat wij niet weten wat straks wel of niet kan, veranderden wij onze annuleringsverzekering in een reserveringsgarantie. Om te reserveren vragen we je 5% van de arrangementskosten te betalen. Dat geld ben je altijd kwijt. Pas wanneer we zeker weten dat het arrangement door gaat, brengen we de op de site genoemde kosten in rekening.

Annuleren

Wanneer je bij ons een annuleringsverzekering afsloot, kun je deze kosteloos omzetten in een reserveringsgarantie. Je kunt ook met terugwerkende kracht een reserveringsgarantie kopen. Wij sturen dan een creditfactuur en storten eventuele betalingen met inhouden van de kosten van de reserveringsgarantie terug. Stuur een e-mail naar de Ulepanne wanneer je hier gebruik van wilt maken.

Voucher

Je kunt je reservering ook omzetten in een voucher. Wij sluiten aan bij de formules die onze branchevereniging HISWA-RECRON opstelde. De details staan in dit pdf-bestand: HISWA-RECRON Voucherregeling. Stuur een e-mailbericht om te laten weten of je hier gebruik van wilt maken.

Nieuws

Voor gezinnen met ouders die zelf zeilles kunnen geven gaan wij speciale arrangementen maken. Check deze pagina regelmatig om de nieuwste ontwikkelingen te volgen.Tot 20 mei geen zeilschool

Alle geplande arrangementen tot en met 20 mei vervallen. Vanwege het negatieve reisadvies hebben wij ook de meivakantie geschrapt. Wij stellen ons in deze coronacrisis volstrekt afhankelijk op van het overheidsbeleid. Voor alle arrangementen na de meivakantie zijn er twee opties: Ze gaan door of ze gaan niet door. Het is de overheid die daarover beslist.

Na 20 mei

Als groepsaccommodaties veilig verhuurd kunnen worden en zeillessen veilig gegeven kunnen worden, dan doen wij er alles aan om de organisatie eromheen goed op poten te zetten.

Zo ben je zeker van je reservering

Wij veranderden onze annuleringsverzekering in een reserveringsgarantie. Je betaalt 5% meer voor het zeilarrangement (jeugdkamp, gezinsvakantie of volwassenen week of weekend). Dit geld ben je kwijt. Ook als het arrangement niet doorgaat. De rekening zelf sturen we pas wanneer wij zeker weten dat de overheid het ons toestaat onze arrangementen aan te bieden.

Voucher of Corona-annuleringsregeling

Heb je al gereserveerd maar wil je deze doorschuiven, dan kun je gebruik maken van een Voucher. Die is een jaar geldig tot na het arrangement dat je boekte. De waarde van de voucher kun je inwisselen bij een nieuwe boeking. Wil je liever het geld terug, dan vragen we je met terugwerkende kracht de reserveringsgarantie te betalen. Voor de voucher gelden de door HISWA-Recron vastgestelde voorwaarden. Zie HISWA-RECRON Voucherregeling.

Tot 28 april beperkte services

Tot 28 april mogen wij boten verhuren aan mensen die als gezin of anderszins met elkaar samenleven. Anders niet. We mogen geen groepsaccomodatie, geen gemeenschappelijk sanitair, geen terras en geen koffie, thee of maaltijden serveren

Reserveren en betalen graag via de site. Alle gedragsregels van de RIVM naleven!

Na 28 april reserveren

Onze Polyvalken zijn als regel beschikbaar. Met name de Fox moet gereserveerd worden. Maak gebruik van onze reserveringsrekening. Betaal 5% extra en ontvang de factuur met het op de site genoemde bedrag pas wanneer je de boot werkelijk mag gebruiken. Alles volgens de regels van de overheid. Ook wanneer de boot officieel verhuurd mag worden, maar je besluit zelf dat het je het te gevaarlijk vindt, kun je de boot weer vrij geven. De 5% reserveringskosten krijg je niet terug.

Voucher of annuleren

Groepen die een accommodatie, boten en eventueel extra services boekten, bieden we een voucher aan of met terugwerkende kracht een annuleringsverzekering. De voucher drukken we in geld uit en kun je ook inwisselen voor andere Ulepanne producten. De annuleringsverzekering bedraagt 5% van de huurprijs en € 15,00 adminstratiekosten.corona